Bij Gestalt bieden we heldere en duidelijke antwoorden, maar onze aanpak gaat verder dan puur rationeel denken. Wij stellen de vraag: Wat is noodzakelijk? Wat is mogelijk? Door de volledige context te doorgronden, onthullen we de werkelijke behoeften en het verborgen potentieel.

In onze ontwerpen creëren we zorgvuldig een hiërarchie om tot een samenhangend geheel te komen. Emotionele keuzes sluiten we daarbij niet uit. Het resultaat moet intuïtief aanvoelen en een gevoel van plezier overdragen aan zowel de omgeving als de gebruikers. Voor Gestalt zijn ratio en intuïtie dan ook gelijkwaardig en onmisbaar.

Als ontwerpers hebben we een unieke culturele bagage opgebouwd in architectuur, interieur- en meubelontwerp. We geloven in het succes van onze totale benadering, waarbij zowel de architectuur als het maatwerkinterieur en, waar mogelijk, de losse inrichting tot stand kunnen komen in één gestroomlijnd proces.

Onze sterke designcultuur zetten we graag in om onze opdrachtgevers en onszelf te inspireren tijdens het ontwerpproces van hun project. Ook de rijke bagage van onze opdrachtgevers krijgt hierin een belangrijke plaats. De belevingen waarnaar ze verlangen, de momenten die ze koesteren en de objecten die hun dierbaar zijn, integreren we als waardevolle elementen om een project vorm te geven.