Bij Gestalt geloven we in de kracht van een goed gesprek. We nodigen u graag uit om vrijblijvend uw plannen met ons te bespreken. Of u nu duidelijke wensen heeft of nog in de prille ideeënfase verkeert, ons team staat klaar om u te begeleiden en te inspireren.

Bij Gestalt combineren we schoonheid en functionaliteit in elk ontwerp, waarbij duurzaamheid vanzelfsprekend is. Onze passie ligt in het creëren van gebruikerservaringen die comfort en visuele voldoening naadloos verenigen.

Wij richten ons specifiek op projectontwikkelaars, investeerders en brands die geloven dat ontwerpen meer is dan probleemoplossing. Onze expertise ligt in residentiële ontwikkeling en hospitality. Hierbij omarmen we zowel de vibrante stedelijke context als de serene natuur en alles daartussenin.

Onze missie is om blijvende, inspirerende omgevingen te creëren voor huidige en toekomstige generaties. Gedreven door architectuur, interieur en meubelontwerp, verdiepen we ons nauwkeurig in de wensen en mogelijkheden van elk project. Dit stelt ons in staat unieke, op maat gemaakte projecten te leveren, tot in het kleinste detail uitgewerkt.

Bij Gestalt begrijpen we de behoeften en verwachtingen van projectontwikkelaars, investeerders en brands. Wij bieden flexibele samenwerkingsmodellen die zowel proactieve betrokkenheid als een eindresultaatgerichte aanpak mogelijk maken. Samen kunnen we iconische en duurzame plekken creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

aperitief lounge Dim Dining